Verzenden en retourneren

Bestelinformatie

Retouren:

Alle stickers die in de vlindertuin maakt worden op maat gemaakt. Dat betekent dat je ze, nadat je hem besteld hebt, niet meer kunt retourneren. Mocht je een fout maken bij je bestelling? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als we de sticker nog niet hebben gemaakt, kunnen we je bestelling bijna altijd nog aanpassen. Als de sticker echter al gemaakt is, kunnen wij hem niet meer retour nemen. 

Verzendkosten:

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van je bestelling. De kosten bedragen binnen Nederland tussen de €1,95 en €7,50. En voor België komen deze tussen de €2,50 en de €13,50 te liggen.

Betalen:

Je kunt bij ons betalen door middel van een bankoverschrijving. Je kunt het totaalbedrag van je bestelling, inclusief de verzendkosten, overmaken op NL43KNAB0255863209 op naam van “in de vlindertuin”. Vermeld hierbij altijd je bestelnummer. Je bestelling wordt gemaakt nadat je betaling is ontvangen. Heb je haast, neem dan even contact op via facebook.

Verzending:

Voor verzending werken wij met PostNL. Je bestelling wordt normaal gesproken binnen 2-4 werkdagen nadat je betaling is ontvangen, verzonden. 

Afhalen:

in de vlindertuin is gevestigd aan de Valeriusstraat 28 te Hengelo. Afhalen kan alleen op afspraak. Neem contact met ons op via facebook voor het maken van een afspraak! 

Contactgegevens:

Adres: Valeriusstraat 28, 7557RX Hengelo

Telefoonnummer: 06-27881905

E-mailadres: info@indevlindertuin.nl

KvK-nummer: 08131678